Onze Chartreux,

Op 10 juni 2007 zijn Cicero en Catootje geboren. Ze zijn broer en zus en afkomstig van Cattery Poekie Mau Mau. Bekijk de bijlage voor de stamboom. Cicero is in 2010 gecastreerd, hij heeft als dekkater gefunctioneerd. Onder andere heeft hij een nestje gehad met onze andere chartreux Dirkje. Zij heeft in 2010 vier gezonde katten te wereld gebracht (zie foto's, onderaan deze pagina). Catootje heeft twee bevallingen gehad, iedere keer had ze èèn kitten. Wij denken dat het beter is als we Catootje niet meer zwanger laten worden. Onderaan deze pagina staat een verwijzing waar u de Catootje en de kitten kunt bekijken.

Dirkje is geboren op 21 maart 2009 en is een poes afkomstig van Cattery Poekie Mau Mau. Onlangs is zij gedekt door de dekkater Wurre van Cattery Wamwir tot Woepwoes. Wij verwachten begin juli een nestje.

Cicero heeft een erg mooie dikke vacht, goed kop en heeft de uiterlijke kenmerken van een chartreux. Volgende twee keurmeesters is het een echte kampioen. Hij kan het goed vinden met al onze huisdieren, lief voor andere katten, onze kippen en ligt graag bij de hond.

Catootje is een ondeugend lief meisje met haar op haar tanden. Ze is erg speels en een echte schootpoes. Als ze te weinig aandacht krijgt, zoekt ze je op, mauwt en kijkt je vertederend aan.

Dirkje heeft een hele zachte vacht en een mooie lange staart. Ze is erg lief en aanhankelijk. Ze heeft de echte typische ogen van een chartreux. Mooi rond en koperkleurig. Ze is een echte vriendin voor onze dochter en laat haar liever niet alleen als ze thuis is.

Klik hier voor foto's van Dirkje en haar eerste nestje.

Klik hier voor foto's van Catootje en haar kitten.


Cattery Chartreux Absolutely CHA © 2009